Ecvio AS; Frode Bjørntvedt blir ny administrerende direktør

Risør – 21 desember 2022 – Ecvio, et heleid datterselskap av Green Transition Holding, har ansatt Frode Bjørntvedt som ny administrerende direktør. Han er på plass fra 2. januar 2023.

Bjørntvedt har lang og bred industriell ledererfaring fra bedrifter som KSMV Group, Bosvik og Relacom. Hele sitt yrkesaktive liv har han jobbet kommersielt med fokus på salg og forretningsutvikling.

Frode er som skapt for å lede Ecvio videre. Fokus på salg og det kommersielle blir viktig og med Frodes bakgrunn og egenskaper, er selskapet i trygge hender, sier styreleder Geir Otto Amundsen i Ecvio AS.

Bjørntvedt erstatter Tom Erik Bråtane, som nå vil tre inn i rollen som driftsdirektør.

Jeg vil benytte anledningen til å takke Tom Erik for hans engasjement og innsats. Selskapet har hatt en flott utvikling under hans ledelse og vi ser frem til videre samarbeid i ny rolle, sier Amundsen.

Ecvio er bygget opp av mennesker med sterk faglig kompetanse og mange års erfaring innenfor ildfast murverk, mekaniske produkter og systemer til biovarme-, energigjenvinnings anlegg og annen industri. Selskapet bruker sin unike kompetanse til å være en foretrukken servicetilbyder til-, og leverandør av, grønne energianlegg som skaper verdier for både miljøet og selskapets kunder.

Jeg ser frem til å bli en del av denne spennende reisen til Ecvio. Alt ligger tilrette for å kunne levere de beste energiløsningene i markedet. Sammen med GTH skal vi forsterke kraftsenteret som skaper verdier for kunder og miljø, sier Bjørntvedt.

2022 var et spennende år for Ecvio som blant annet gjennomgikk en total restrukturering.

Vi har etablert Ecvio som en ledende aktør innen det hurtigvoksende markedet for bioenergi. 2023 kommer til å bli et spennende år, sier Amundsen.

 

For mer informasjon, kontakt:

Styreleder Ecvio As, Geir Otto Amundsen

Mobil: +47 906 00 559

E-post: goa@green-th.com

Administrerende Direktør Ecvio AS, Frode Bjørntvedt

Mobil: +47 905 78 100

E-post: frode@ecvio.com

Om Ecvio

Ecvio er et heleid datterselskap av Green Transition Holding som jobber i fornybarenergisektoren. Med sine 22 ansatte, og hovedkontor og verksted i Risør, leverer de komplette bioanlegg, reservedeler til EfW-anlegg, stålkonstruksjoner, i tillegg til engineering-arbeid, sveiseekspertise, servicetjenester og ildfast murverk. Visjonen er å bruke deres unike kompetanse og dedikerte ansatte til å være en foretrukken servicetilbyder til-, og leverandør av grønne energianlegg som skaper verdier for deres kunder og miljøet.

Om Green Transition Holding

Green Transition Holding (GTH) er et industri- og miljøteknologiselskap. Vårt oppdrag er å utvikle og kommersialisere innovative teknologier som forbedrer industriens bærekraft. Vi tar sikte på å gjøre dette gjennom å redusere utslipp, forbedre effektiviteten og minimere det miljømessige fotavtrykket til disse operasjonene. GTH sin strategi er å bygge, eie og drifte fornybare energianlegg.

GTH ble notert på NOTC-listen i desember 2020 og har tickerkoden GTH.